OM MUSTAD BYGG AS

Mustad Bygg AS er en familiebedrift som Odd-Bjørn Mustad etablerte i 1972. I dag har sønnene Jørgen som er utdannet ingeniør og Frederik som er utdannet byggmester tatt over roret. Jørgen Mustad er daglig leder. Vi holder til i egne lokaler i Clarksgate 5 i Langesund, så det er bare å komme innom for en husprat.

MEDLEM AV NORGES STØRSTE BOLIGBYGGER MESTERHUS

Bedriften har i dag  30 faste ansatte, 5 lærlinger og har vært stolt medlem i Mesterhus i over  40 år. Mesterhus er en av landets største husbygger. Mustad Bygg AS ble tildelt diplom for størst organisk vekst i 2010. Vi var det medlemmet som hadde den største kjøpsvekst blant medlemmene i Mesterhus. Mustad Bygg AS ble kåret til årets markedsfører i Mesterhus i 2009!

 

Valg av nytt hus er for de aller fleste en prosess som kanskje starter med en drøm, som blir til et ønske og til slutt en realitet. Vi i Mesterhus har et mål om at alle som bygger med oss skal føle seg trygge i hele prosessen, fra valg av bolig, tilpasning av spesielle ønsker og til slutt selve byggeprosessen.

 

Derfor har vi i Mesterhus et slagord som virkelig betyr noe: -det blir som avtalt. Mesterhus har flere ganger gjennom de siste årene vært Norges største boligbygger, det har vi fått til gjennom godt håndverk, gode tradisjoner, de riktige husene, og ikke minst fornøyde kunder. Fornøyde huskjøpere er den beste garantien for at også dere som nå drømmer om noe nytt, også skal bli fornøyd.

 

Mesterhus bygger ikke bare nye boliger.

For å være med i Mesterhus kjeden kreves det at man er byggmester, og en byggmester kan mer enn å bygge nye hus. Drømmer dere om å bygge på huset, bygge om huset, eller kanskje bare renovere det gamle? Mesterhus kan hjelpe dere med å oppfylle byggedrømmene, både de store og de små.